Veilig online betalen
 GRATIS levering vanaf 75€
 Leveringen in België en Nederland
 Hulp nodig? info@meneersnor.be

Over ons

Hallo nieuwsgierigen,

Ik ben blij jullie te mogen verwelkomen op mijn webshop. Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Meneer Snor, een trendy heertje verslaafd aan orgineel speelgoed en zot van kinderen. Ik ben het creatieve product van Stijn en Eline, een jong, gehuwd koppel en ouders van 2 stoere zoontjes Daan en Wout.

Stijn is een jonge enthousiaste ondernemer die reeds 10 jaar een eigen zaak in webdesign en grafisch ontwerp (www.spotdesign.be) uitbaat. Stijn houdt van nieuwe uitdagingen, is steeds op zoek naar de laatste technieken en bruist van de ideeën. ‘Waarom start jij geen webwinkel?’, zei hij onlangs tegen Eline? “Je hebt er de ideale man voor”. Inderdaad, Stijn heeft de webshop, de marketing en het design van Meneer Snor volledig onder zijn hoede genomen. Hij zorgt ervoor dat alles vlot en duidelijk kan worden opgezocht, gemakkelijk kan worden besteld en zo veilig in je bus belandt.

En ja, Eline reageerde laaiend enthousiast. Zij had immers altijd al gedroomd van een eigen zaak, ‘haar eigen speelgoedwinkel’. Origineel speelgoed, speelgoed dat je niet vindt in de grote ketens, speelgoed waar je echt naar op zoek moet gaan, een beetje moeite doen zelfs. Het leuke winkeltje dat niet altijd naast de deur ligt maar dat nu vlot bereikbaar is dankzij wat de mensen ‘online shoppen’ noemen. Eline twijfelde geen moment en stapte mee in het verhaal.

De kwaliteiten van Stijn en Eline werden samen gedoopt tot de nieuwe webwinkel Meneer Snor.

Meneer Snor biedt origineel speelgoed aan van 0 tot ongeveer 8 jaar, dus voor baby’s, peuters & kleuters, maar ook voor iets grotere (b)engels. Mijn collectie is een gezellig allegaartje van retro, trendy en nostalgisch kinderspeelgoed. Ik hou van kwaliteit en let er dusdanig op dat alle speelgoed met zorg werd geselecteerd. De spullen zien er niet alleen geweldig uit, velen zijn bovendien ook vervaardigd uit duurzame materialen zoals hout, harde plastics of organische stoffen. Ik ben dol op blije kindergezichtjes die zelf een glimlach toveren onder mijn snorretje. All small people vinden hun gading op www.meneersnor.be.

Ik hou jullie niet langer bezig, jullie staan wellicht te popelen om mijn collectie te ontdekken. Ik ben er alvast fier op!

Speelse groet,

Meneer Snor!